Opleidingsnieuws

Introductie Koninklijk Conservatorium

Bekijk de video en maak je wegwijs door het KC!

meer

Maria Riccarda Wesseling per 1 september Hoofd Dutch National Opera Academy

Per 1 september verwelkomen het Conservatorium van Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag Maria Riccarda Wesseling als hoofd van Dutch National Opera Academy.

meer

School voor Jong Talent in top tien beste middelbare scholen

Onze School voor Jong Talent staat in de top tien van beste middelbare scholen in Zuid-Holland. De school is bovengemiddeld beoordeeld. Grote pluspunten zijn dat er veel aandacht is voor de leerlingen en de doorstroming naar hogere niveau's.

meer

Download de brochure van de Scheppende Afdelingen

Het Koninklijk Conservatorium heeft verschillende scheppende afdelingen. Deze afdelingen zijn nu gebundeld in de brochure 'Creative Departments'. De brochure is online te bekijken via ISSUU

meer

Nieuws

Late night met Gergiev

11 september: Late night met Gergiev: samen met de beste studenten van de conservatoria van Rotterdam en Den Haag presenteert Valery Gergiev Rachmaninovs meest geliefde symfonie.
Onderdeel Gergiv Festival. ​

meer

Seizoensbrochure nu online

Bekijk de seizoensbrochure nu al online! Vanaf 31 augustus ligt hij klaar in het conservatorium.

meer

Koninklijk Conservatorium op Haags UIT Festival

Op zondag 6 september staan we op het Lange Voorhout tijdens het Haags UIT Festival.

meer

Nieuw ontwerp brengt Spuikwartier tot leven

De aanbestedingsprocedure voor de gebiedsontwikkeling van het Spuikwartier is gewonnen door het consortium van Boele van Eesteren / Visser Smit Bouw, met als architecten Patrick Fransen van Architectuur Studio HH en Jo Coenen Architects & Urbanists.

meer

Word vriend van het KC en steun talent!

Speciaal voor iedereen die ons een warm hart toedraagt, hebben we een vriendengroep opgericht. Als vriend van het KC steunt u bijzondere projecten voor talentvolle studenten. Als dank voor uw vriendschap ontvangt u o.a. aantrekkelijke kortingen op concerten en voorstellingen.

meer