Opleidingsnieuws

Meld je nu aan!

Tot 1 april kan je je via Studielink aanmelden voor een opleiding aan het Koninklijk Conservatorium.

meer

Nieuwe docent fagot Bram van Sambeek

De Nederlandse fagottist Bram van Sambeek (1980) doceert vanaf september 2015 aan het Koninklijk Conservatorium.

meer

Vanaf september 2015 verkorte opleiding Docent Muziek

Studenten met een diploma bachelor muziek, instrumentaal/vocaal, compositie of sonologie kunnen vanaf september een verkorte opleiding Docent Muziek volgen.

meer

Veel openbare masterclass in 2014-2015

Het hele jaar door worden vele masterclasses georganiseerd. Vooral de afdeling Klassieke Muziek is erg actief! Bekijk het laatste overzicht.

meer

Nieuw: Masterspecialisatie Ensembleslagwerk

Met ingang van september 2015 biedt het Koninklijk Conservatorium Den Haag een tweejarige masterspecialisatie ‘Ensembleslagwerk’ aan in samenwerking met Slagwerk Den Haag (SDH). 

meer

Subsidie voor NAIP

De succesvolle samenwerking van het Koninklijk Conservatorium met inmiddels zeven andere conservatoria wereldwijd waarin de Master New Audiences and Innovative Practice verder wordt ontwikkeld, is bekroond met het toekennen van een forse Europese subsidie. 

meer

Nieuwe masterspecialisatie Kamermuziek

Het Koninklijk Conservatorium gaat vanaf september 2015 een nieuwe masterspecialisatie Kamermuziek aanbieden aan zeer gemotiveerde kamermuziekensembles die een carrière in de kamermuziek ambiëren.

meer

Alle brochures online te lezen

Alle brochures nu makkelijk onder elkaar en online te lezen!

meer

Nieuws

KC-alumnus Manoj Kamps aangenomen als ‘Junior Fellow in Conducting’

KC-alumnus Manoj Kamps is na een zware auditieronde vanaf september 2015 aangenomen als Junior Fellow in Conducting op het Royal Northern College of Music in Manchester. Hij werd geselecteerd uit meer dan 110 aanmeldingen.

meer

Kom naar de Open Dag van PI en BASIS!

Op zaterdag 18 april 2015 is de Open Dag van PI en BASIS. Kinderen kunnen van 9.30 - 13.00 meekijken met lessen en instrumenten uitproberen.

meer

kamermuziekfestival

Van maandag 30 maart tot en met donderdag 2 april staat het Koninklijk Conservatorium in het teken van het Kamermuziekfestival

meer

Orkest van de Achttiende Eeuw

Studenten van het Koninklijk Conservatorium spelen samen in één orkest met het Orkest van de Achttiende Eeuw Die Schopfung van Haydn. Donderdag 14 mei | 20.15 uur | Dr Anton Philipszaal

meer

Winnaars Piket Kunstprijzen bekend!

WINNAAR Dans: Joshua Junker (Nijmegen, 1998) 

meer

(oud) studenten ontvangen Kersjes Prijs

Het Koninklijk Conservatorium feliciteert (oud) studenten met het winnen van de Kersjes Prijs 

meer

Twee leerlingen Dansvakopleiding in musical Billy Elliot

Onder de zes jongens die vanaf eind deze maand om beurten op het podium van het Circustheater Billy Elliot spelen, zijn twee leerling aan de Dansvakopleiding van het Koninklijk Conservatorium: Roan en Jillis.

meer