Nieuws en concerten

Het Koninklijk Conservatorium is prominent aanwezig in het hart van het Haagse muziekleven. Daar initieert en inspireert het tal van producties en festivals, zoals de zondagochtend-koffieconcerten in de Dr Anton Philipszaal, componistenconcerten in het Nutshuis en het Korzo Theater, de door Musica Antica georganiseerde barokconcerten in de Lutherse kerk en de Dorpskerk in Voorschoten, de Big Band-concerten, het Koninklijk Conservatorium Kamermuziekfestival, de concerten van het Symfonie Orkest en voor nieuwe muziek en performances het Spring Festival en de CASS-avonden. Een groot deel van deze projecten wordt tevens uitgevoerd in diverse concertzalen in heel Nederland.

 

Gemiddeld initieert en (co)produceert het Koninklijk Conservatorium zo’n 550 concerten, optredens en presentaties per jaar, waarvan de helft buiten het conservatorium plaatsvindt. Dit maakt het conservatorium tot een van de grootste culturele instellingen en een van de belangrijkste producenten in het Haagse cultuuraanbod.

 

Alle projecten, concerten, voorstellingen en nieuwsitems zijn op deze site terug te vinden in de Concertagenda, onder Concertseries of onder Nieuws.

 

 

Voor vragen over deze pagina's kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie:

Marleen Leroy

communicatie@koncon.nl