Concertagenda

Eindvoorstellingen Dansvakopleiding

za 01|07|17 14:00 uur

Leerlingen en studenten van de Dansvakopleiding

De eindvoorstellingen van de Dansvakopleiding zijn het hoogtepunt van het jaar, voor de leerlingen en studenten en voor het publiek dat van hun talent kan genieten. Een gevarieerd en uitdagend repertoire van zowel klassiek ballet, modern ballet, hedendaagse dans, caractère en Spaanse dans wordt opgevoerd door alle leerlingen en studenten van de Dansvakopleiding.

Tijdens de eindvoorstellingen zetten de allerjongsten hun eerste stappen op het podium en tegelijkertijd vormt deze week van voorstellingen voor de afstuderende studenten Bachelor Dans de afsluiting van een intensieve studie op het Koninklijk Conservatorium. Na jaren van trainen in de danstechnieken klassiek ballet, moderne dans, repertoire, pas-de-deux, coaching, spitzen en krachttraining, zijn ze van leerling een professionele danskunstenaar geworden. Vanaf volgend seizoen zijn deze studenten te bewonderen in de professionele beroepspraktijk.

Locatie: Kees van Baarenzaal, Koninklijk Conservatorium, Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag


€ 12,50
Reserveren vanaf maandag 19 juni via Ticketshop KC: 070-3151510, op ma t/m vrij van 13.00 -17.00 uur of ticketshop@koncon.nl