Steun Talent

Ter ondersteuning van de activiteiten voor jong talent zijn we continu op zoek naar partners en ondersteuners die het KC en de studenten willen omarmen en een bijdrage willen leveren.

 

Waarvoor zoeken we steun?

  • Omvangrijke projecten

Kenmerkend aan het KC is dat er voor omvangrijke projecten in aanvulling op het reguliere onderwijsprogramma, samenwerkingsverbanden aangegaan worden met professionele orkesten en gezelschappen. Studenten krijgen zo de kans op een directe wijze te leren van de meesters in het vak. Voorbeelden zijn de concerten met het Orkest van de Achttiende Eeuw en de samenwerkingen met het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

 

  • Beurzenprogramma

Het KC staat voor kwaliteit en excellentie. We willen de beste studenten aan kunnen trekken en toptalenten de mogelijkheid bieden aan het KC te studeren ongeacht waar ze vandaan komen. Hun talent moet doorslaggevend zijn en niet hun afkomst. Er is daarom een beurzenprogramma ontwikkeld dat jaarlijks een aantal uitzonderlijke talenten een studiebeurs aanbiedt. De studiebeurzen ondersteunen KC studenten op het gebied van collegegeld, huisvesting, reiskosten of de aanschaf van een instrument.

 

De verbintenis is wederkerig, want als vriend, ondersteuner of partner krijgt u er inspiratie, adembenemende concerten en voorstellingen én bijzondere ontmoetingen met studenten en internationale gasten voor terug.

 

Word Vriend

Wilt u zich laten inspireren, het conservatorium en de studenten nog beter leren kennen en betrokken worden bij speciale activiteiten? Word vriend van het KC.

Hier leest u meer over de vrienden, de voordelen, de voorwaarden en de inschrijving.

 

Word Partner

Steunt u de visie van het KC en wilt u als bedrijf onderdeel uitmaken van de ontwikkeling van internationaal muzikaal- en danstalent? Word partner van het KC.
Hier leest u meer over de mogelijkheden.
 

Word Ondersteuner

Wilt u zich voor een langere periode aan het KC verbinden en zo structureel het talent ondersteunen? Word Ondersteuner van het KC.

Hier leest u meer over de mogelijkheden.

 

Stichting Vrienden van het KC en Stichting Fund for Excellence

Hier leest u meer over de steunstichtingen die de activiteiten van de ondersteuners, de partners en de vrienden organiseren.