Inkomende studenten

Study in NL
Voor algemene informatie over financiering en beurzen voor internationale studenten, ga naar Study in NL Finances

Als je studeert aan een van de Europese partnerinstellingen van het Koninklijk Conservatorium en je zou tijdens je studie graag een periode in Den Haag studeren, neem voor meer details over je aanvraag en de Erasmusbeurs dan contact op met het bureau buitenland van je thuisinstelling. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure en deadline van het Koninklijk Conservatorium, ga naar deze websitepagina.

Uitgaande studenten

Erasmus+
Als je student bent aan het Koninklijk Conservatorium en je zou tijdens je studie in Den Haag graag een periode studeren aan een van de Europese partnerinstellingen, check voor meer details over de procedure en aanvraag van een Erasmusbeurs dan de pagina’s International op onze website.

VSBfonds
Studenten (uitsluitend met de Nederlandse nationaliteit) die, na afronden van hun studie aan het Koninklijk Conservatorium, verder willen studeren in het buitenland, kunnen een beurs van het VSBfonds aanvragen.

WilWeg
Sommige landen en/of onderwijsinstellingen hebben mogelijk beurzen beschikbaar waarvoor je zelf een aanvraag kunt indienen. Om hierover meer informatie te vinden en over andere mogelijkheden, b.v. cursussen, stages of het doen van onderzoek, ga naar de WilWeg website.