Zang

Dit jaar zullen wij door de situatie rondom Covid-19 helaas geen live toelatingsexamens kunnen organiseren. Hieronder vind je informatie over de procedure die we nu gaan volgen.

We beoordelen je aanmelding op basis van de opname die je bij jouw aanmelding hebt ingestuurd, het motivatieformulier en een theorietoets. Vanaf 8 april zal de link naar de online theorietoets via deze webpagina beschikbaar komen. Deadline voor het indienen van de toets is 15 april.

Kandidaten die zich hebben aangemeld voor 'Zang Oude Muziek' kunnen op 20 en 21 april worden benaderd voor een aanvullend gesprek. Kandidaten die zich hebben aangemeld voor 'Zang Klassiek' kunnen worden benaderd op 22, 23 of 24 april. Zorg daarom dat je op deze dagen bereikbaar bent voor een gesprek via telefoon, Whatsapp of FaceTime op het nummer dat je hebt opgegeven in Studielink. Wij geven de voorkeur aan een videogesprek.

Je ontvangt uiterlijk op 4 mei de uitslag van de toelatingsprocedure.

Voor inhoudelijke informatie over je studie kan je contact opnemen met Monica Damen m.damen@koncon.nl, hoofd van de Zangafdeling.

Dit jaar zullen wij door de situatie rondom Covid- 19 helaas geen live toelatingsexamens kunnen organiseren. Hieronder vind je informatie over de procedure die we nu gaan volgen.

We beoordelen je aanmelding op basis van de opname, het motivatieformulier en het masterplan dat je bij je aanmelding hebt ingediend.

Je wordt benaderd voor een aanvullend gesprek over o.m. jouw Masterplan. Als je je hebt aangemeld voor Zang Oude Muziek zal dat gebeuren op 20 of 21 april, voor diegenen die zich hebben aangemeld voor Zang Klassiek op 22, 23 of 24 april. Zorg ervoor dat je op de genoemde dagen bereikbaar bent voor een gesprek via de telefoon, Whatsapp of Face Time op het nummer dat je hebt opgegeven in Studielink. We geven de voorkeur aan een videogesprek.

Je ontvangt uiterlijk op 4 mei de uitslag van de toelatingsprocedure.

Voor inhoudelijke informatie over de studie kun je contact opnemen met Monica Damen, m.damen@koncon.nl, hoofd van de Zangafdeling.