Geannuleerd: 5 jaar Kamermuziekfestival Haagse Hout - Radio West Concert

Evenement geannuleerd vanwege coronavirus

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Tot nader order kunnen alle evenementen in het Koninklijk Conservatorium geen doorgang vinden.

Eerder gekochte kaarten worden terugbetaald. De meest actuele informatie vindt u op deze pagina.

Vijf jaar Kamermuziekfestival Haagse Hout! Al vele jaren organiseert het Koninklijk Conservatorium de kamermuziek examens in de vorm van een festival. Vijf jaar geleden besloten we de handen ineen te slaan met een aantal Haagse instellingen, waaronder het DiamantTheater en KunstPost, en het festival te verplaatsen naar verschillende plekken in de wijk Haagse Hout. Omdat het festival buiten de muren van het vertrouwde conservatorium plaatsvindt, hebben de studenten een realistische podiumervaring en kunnen wijkbewoners genieten van kamermuziek op diverse locaties in de wijk.

Om dit eerste lustrum extra luister bij te zetten presenteert de afdeling Klassieke Muziek tijdens het Radio West Concert een greep uit het rijke repertoire van deze feestelijke editie van het Kamermuziekfestival Haagse Hout.

Details

Datum

19 april 2020 15.00 - 16:45

Locatie

Nieuwe Kerk, Den Haag

Meer info

Entree

€ 7,50