Atheneum Kamerorkest - Strippenkaartconcert

Alexander de Blaeij, dirigent
Salomé Bonnema, viool
Reinier Wink, cello

Tsjaikovski - Serenade voor strijkers
Brahms - Dubbelconcert voor viool, cello en orkest

Elke drie jaar gaat het Atheneum Kamerorkest op tournee naar een Europees land. Het doel is tweeledig: een kwalitatieve impuls voor de saamhorigheid en het samenspel, en daarnaast een versterking van de samenwerking met de ontvangende buitenlandse school. Dit jaar vertrekt het AKO, na afloop van dit concert, naar Zwitserland om daar met de collega's uit Winterthur muziek te maken.

Alexander de Blaeij dirigeert Tsjaikovski’s Serenade voor strijkers en Brahms Dubbelconcert voor cello en orkest. De solisten zijn Salomé Bonnema, viool en Reinier Wink, cello. Beide leerlingen maken al jarenlang deel uit van het AKO en krijgen nu de bijzondere kans te soleren bij hun eigen orkest.

Strippenkaartconcert
Geniet van jong talent tijdens vijf gratis concerten op het Koninklijk Conservatorium. Tegelijkertijd spaart u voor een reductiekaart voor een concert van het Residentie Orkest Den Haag in het Zuiderstrandtheater.

Met korting betaalt u (bij vier knippen of meer) slechts € 10 voor dit concert. Neem uw Strippenkaart mee als u een van de vijf gratis Strippenkaartconcerten bezoekt. Indien u nog geen Strippenkaart heeft, kunt u deze bij de ingang van de zaal krijgen.

Details

Datum

10 oktober 2019 16.30

Locatie

Arnold Schönbergzaal, KC

Meer info

Strippenkaartconcert

Entree

Gratis, reserveren niet nodig