Cúnla Williams Quartet - PJPJ Voorschoten

Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) organiseert concerten in het Cultureel Centrum Voorschoten met als doel een podium te bieden aan jonge jazzmusici. Vandaag speelt het Cúnla Williams Quartet, met musici van de afdeling Jazz van het Koninklijk Conservatorium.

Cúnla Williams, zang
Zangeres Cúnla Williams is een opkomend jazztalent en studeert aan het Koninklijk Conservatorium. Geïnspireerd door artiesten zoals Blossom Dearie, Cecile Mclorin Salvant en Chet Baker uit Cúnla zich lyrisch en expressief op het podium.

Jack Kinsella, gitaar
Jack Kinsella werd geboren in Engeland en begon op jonge leeftijd al met gitaarspelen. Hij studeerde eerst voor zijn bachelor jazzexamen al aan het Koninklijk Conservatorium van Birmingham maar verhuisde naar Nederland om dit examen af te maken aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Jack kreeg les van Martijn van Iterson, Chris Flory en Ofer Landsberg.

Tomek van Leeuwen, contrabas
Tomek begon al vroeg met klassiek dwarsfluit en saxofoon, maar na het horen van bassist Ray Brown raakte hij verknocht aan de contrabas. Na een bachelorstudie aan het Conservatorium van Rotterdam, richtte hij zijn eigen kwintet op: ‘The King Swings’, waarmee hij regelmatig op zowel nationale als internationale podia optreedt.

Tijn Koenen, drums
Tijn Koenen (1995) is een jonge opkomende drummer in de Nederlandse jazzscene. Studerend aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag heeft hij een grote passie ontwikkeld voor de historie en de ontwikkeling van de jazzmuziek. Hij heeft drumles van onder meer Eric Ineke.

Details

Datum

12 december 2020 17.00

Locatie

Cultureel Centrum Voorschoten

Meer info

Datum

12 december 2020 19.00

Locatie

Cultureel Centrum Voorschoten

Meer info

Datum

12 december 2020 20.45

Locatie

Cultureel Centrum Voorschoten

Meer info