Geannuleerd: Eindexamen Nationale Master Orkestdirectie

Evenement geannuleerd vanwege coronavirus

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Tot nader order kunnen alle evenementen in het Koninklijk Conservatorium geen doorgang vinden.

Eerder gekochte kaarten worden terugbetaald. De meest actuele informatie vindt u op deze pagina.

Fergus McAlpine, dirigent

De Nationale Master Orkestdirectie is een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium, het Conservatorium van Amsterdam en de Nederlandse orkesten. Het doel van de opleiding is om jonge dirigenten op te leiden tot het hoge niveau dat vereist is om een professioneel orkest adequaat en artistiek verantwoord te kunnen leiden. De studenten krijgen binnen de opleiding de kans om als assistent-dirigent ervaring op te doen bij de Nederlandse orkesten.

Vanavond doet Fergus McAlpine, die in september 2018 begonnen is met het programma, zijn eindexamen met het Noord Nederlands Orkest. Het NNO werkt met volle overtuiging mee aan deze unieke opleiding voor de volgende generatie dirigenten. Het programma zal bestaan uit divers repertoire, waarin de student allerlei facetten van zijn kunnen laat zien. U bent van harte welkom!

Samenwerkingspartners: Noord Nederlands Orkest, Conservatorium van Amsterdam

Financiers: Kersjes Fonds

Details

Datum

22 mei 2020 20.15

Locatie

De Oosterpoort, Groningen

Meer info

Reserveren kan t.z.t. via nno.nu

Entree

Gratis