Familieconcert Fazil Say

In verband met de coronamaatregelen is het Open Festival van Amare afgelast. Dit programma kan in afgeslankte vorm wél doorgang vinden. Meer informatie hierover vindt u via amare.nl.


Fazil Say is achter de vleugel de verhalenverteller bij uitstek. Hij spéélt niet alleen pianomuziek, hij vindt de muziek ook telkens weer opnieuw uit.

In dit familieconcert neemt hij alle opa’s, papa, mama’s en alle kinderen mee op ontdekkingsreis naar de boeiende wereld van de muziek. En Fazil Say beschikt niet alleen over heel veel verbeeldingskracht, maar bezit ook een feilloze techniek en groot gevoel voor timing en improvisatie. Hij is een ware klanktovenaar en wat dat is, hoor en beleef je tijdens dit concert. Hij speelt muziek recht uit het hart en dat voel je. Fazil Say nodigt alle kinderen uit om plaats te nemen op het podium. Zo kan je het van heel dichtbij beleven. Het zou ons niets verbazen als jij later ook pianist wilt worden.

Op zondag 21 november is het tevens familiedag in Amare. Met naast dit concert ook de grootse voorstelling Feest! en veel doe-activiteiten voor de kinderen.

Bekijk het gehele Open Festival.

Details

Datum

21 november 2021 11.00

Locatie

Conservatoriumzaal, Amare

Meer info

Tickets: via Amare