Lectorate Music, Education and Society – Festive Presentation

Overzicht

vr 25 januari 2019 19:00 - 22:00

Op 25 januari a.s. presenteert het lectoraat Music, Education and Society onder leiding van lector Paul Craenen haar plannen voor het komende jaar. Vanuit het lectoraat gaan drie nieuwe onderzoeksgroepen aan de slag met thema's als "Bouwstenen van Muzikale Training", "Maken in Muziek" en "Muzikaal Curatorschap en Engagement". Zij belichten hun onderzoeksplannen en gaan in gesprek met elkaar en het publiek.

Het evenement is tevens een afsluiting voor de onderzoeksgroep van het afgelopen jaar. In korte artistieke interventies en een sofagesprek zullen Joe Puglia (viool), Petra Somlai (fortepiano), Raviv Ganchrow (sonologie), Patrick van Deurzen (muziektheorie) en Bjarni Gunnarsson (sonologie) belichten wat het doen van onderzoek heeft betekend voor hun artistieke praktijk. Daarnaast is er een kleine expositie waarin de afgeronde projecten op de Research Catalogue te bekijken zijn.

Een niet te missen evenement voor iedereen die nieuwsgierig is naar recent en toekomstig onderzoek aan het Koninklijk Conservatorium!

Details

Datum

vr 25 januari 2019 19:00 - 22:00

Locatie

Studio 1, KC