Leerlingendag Dansvakopleiding

Een dag voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar, om kennis te maken met de school en zo eventjes te ervaren hoe het is om leerling te zijn op het Koninklijk Conservatorium. Zowel voor kinderen die het liefst de hele dag dansen als voor kinderen die nog niets van dans weten maar die wel nieuwsgierig zijn en willen ervaren hoe het is.

Op deze dag is er van alles te doen. De kinderen kunnen meedansen tijdens verschillende danslessen, een voorstelling zien in ons theater van leerlingen van de Dansvakopleiding en vragen stellen tijdens de Q&A.

Lunch en een goodiebag zijn bij de prijs inbegrepen.

Maatregelen rondom corona
De Dansvakopleiding doet er alles aan om deze dag op een veilige en plezierige manier te organiseren. In verband met de huidige richtlijnen, mogen ouders niet mee het gebouw in. Indien u van ver komt en dit daarom problemen voor u oplevert, kunt u dit bij de aanmelding aangeven. Dan wordt er gekeken naar een passende oplossing. Deelnemende kinderen kunnen 's morgens vanaf 9.45 uur worden gebracht bij de hoofdingang en daar 's middags om 15.15 uur weer worden opgehaald. Zij worden bij aankomst direct opgevangen en gedurende de hele dag begeleid. Uitgebreidere informatie over de dag ontvangt u na aanmelding.

Foto: Alex Schröder

Details

Datum

15 november 2020 11.00 - 16:15

Locatie

Balletstudio’s en Kees van Baarenzaal, KC

Meer info

Aanmelden is vereist, mail naar aanmeldingLeerlingendagKC@koncon.nl

Entree

€ 25,-