Lera Auerbach Festival

Op 21 oktober 2023 wordt componist Lera Auerbach vijftig jaar. Dat vieren we van 15 t/m 22 oktober in Den Haag met een festival geheel aan haar gewijd. Lera Auerbach is een bijzonder veelzijdige kunstenaar: behalve componist is ze concertpianist, dirigent, dichter en beeldend kunstenaar. Haar repertoire is zeer afwisselend – fijnzinnig en brutaal, aards en verheven, eigentijds en romantisch – en klinkt wereldwijd op grote internationale concertpodia.

Tijdens dit meerdaagse festival in Den Haag komt een aantal bijzondere werken van haar tot klinken, is er een expositie van haar sculpturen en aforismen, zijn er side-by-side projecten in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium en lezingen en ontmoetingen. Bezoek het Lera Auerbach Festival in Den Haag, een unieke kans om kennis te maken met deze veelzijdige kunstenares!

Festival Dag in de Branding presenteert het Lera Auerbach Festival in samenwerking met Amare, het Residentie Orkest Den Haag, Korzo, New European Ensemble, Koninklijk Conservatorium en het Nederlands Kamerkoor.

Details

Datum

15 oktober 2023 00.00 - 22 mei 2023 00.00

Locatie

Amare & Korzo