Master Research Symposium

Van 12 t/m 16 april vindt op het Koninklijk Conservatorium het jaarlijks terugkerende Master Research Symposium plaats. Tijdens deze week presenteren masterstudenten van de afdelingen Klassieke Muziek, Jazz, Oude Muziek, Zang, Directie en Art of Sound normaal gesproken de onderzoeksprojecten waar ze twee jaar lang aan gewerkt hebben voor een internationale commissie van experts en een geïnteresseerd publiek. De presentaties nemen allerlei vormen aan en het artistieke onderzoek wordt vaak door middel van spel, beeld en video geïllustreerd.

Vanwege de maatregelen i.v.m. de coronapandemie kan het symposium dit jaar helaas niet live plaatsvinden. De studenten zijn daarom gevraagd om van tevoren een presentatievideo op te nemen. De jurygesprekken vinden online plaats en zijn niet openbaar. Wel zullen naderhand de presentatievideo’s van studenten die daarvoor toestemming geven gedeeld worden.

Bekijk het programma voor het Symposium hieronder.

Programma Master Research Symposium

Details

Datum

12 april 2021 12.00 - 16 april 2021 12.00

Locatie

Online

Meer info

In verband met de Covid-19 pandemie, is het op dit moment helaas niet mogelijk om dit symposium bij te wonen. Meer informatie