Masterclasses leden Alban Berg Ensemble Wien

10.00-13.00 uur

Masterclass leden Alban Berg Ensemble Wien
Op vrijdag 15 februari zijn de violisten Sebastian Gürtler en Régis Bringdolf en altist Subin Lee van het gerenommeerde Alban Berg Ensemble Wien te gast op het Koninklijk Conservatorium. Zij zijn artist in residence tijdens het Februari Festival 2019 in de Nieuwe Kerk. Zij geven openbare masterclass voor de studenten van het Koninklijk Conservatorium, waarbij ze veel aandacht besteden aan het samenspel, interpretatie en coaching. Hun ervaring als uitvoerend musicus én vanuit het docentschap leveren vast en zeker interessante masterclasses op. Hun liefde voor de muziek is groot en ze zijn allen zeer veelzijdige musici die ook ervaring hebben in de zogenaamde ‘cross-over’ genre. Voor toehoorders en studenten een masterclass om niet te missen.

Masterclass Silvia Careddu
Op vrijdag 15 februari is de Italiaanse fluitiste Silvia Careddu te gast op het Koninklijk Conservatorium. Silvia Careddu is solofluitiste aan de Wiener Staatsoper (Wiener Philharmoniker). Zij geeft les aan de Hochschule für Musik ‘Hanns Eisler’ in Berlijn. Daarnaast is zij medeoprichter van het Alban Berg Ensemble Wien dat artist in residence is bij het Februari Festival 2019 in de Nieuwe Kerk.
In een openbare masterclass zal Silvia Careddu de fluitstudenten intensief coachen op het vlak van techniek en interpretatie. Haar plezier en jarenlange ervaring maken haar tot een inspirerende en veelgevraagde gastdocente. Zij deelt graag haar kennis met alle muziekliefhebbers, en fluitadepten in het bijzonder. Het bijwonen van haar masterclass is een ware belevenis.

Details

Datum

15 februari 2019 10.00

Locatie

Koninklijk Conservatorium, Den Haag

Meer info

Deze masterclass maakt onderdeel uit van het Februari Festival.

Entree

Gratis