Nieuwe dirigenten zwaaien af - Thomas Goff

Eindexamen van Thomas Goff
M.m.v. Noord Nederlands Orkest

Programma
Claude Debussy – Prélude à l’après-midi d’un faune
Mark-Anthony Turnage – delen uit Blood on the floor
Igor Stravinsky – Symfonie in drie delen

Thomas Goff
Thomas Goff komt oorspronkelijk uit Bristol en studeerde cello, jazz-piano, en compositie voor hij zich toelegde op het dirigeren. Thomas studeerde orkestdirectie aan het Royal Northern College of Music in Manchester, en studeert nu aan de Nationale Master Orkestdirectie.
Thomas leidde o.a. ASKO|Schoenberg, en was assistent te gast bij vele Nederlandse en buitenlandse orkesten. Hij nam de afgelopen jaren o.a. deel aan masterclasses met Daniele Gatti en Valery Gergiev. Hij was deelnemer aan het Donatella Flick dirigenten concours en de dirigentenwedstrijd van Cadaqués.

Nationale Master Orkestdirectie
De Nationale Master Orkestdirectie is een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium, het Conservatorium van Amsterdam en de Nederlandse Orkesten. Het doel van de opleiding is om jonge dirigenten op te leiden tot het hoge niveau dat vereist is om een professioneel symfonieorkest adequaat en artistiek verantwoord te kunnen leiden. De studenten krijgen binnen de opleiding de kans om als assistent-dirigent ervaring op te doen bij de Nederlandse orkesten.

Details

Datum

25 april 2019 20:15

Locatie

De Oosterpoort, Groningen

Entree

Gratis