Online Q&A - Docent Muziek - Suzan Overmeer

De studie Docent Muziek is een van de breedste opleidingen van het Koninklijk Conservatorium. De opleiding is ideaal voor iedereen die werken met groepen leuk vindt en affiniteit heeft met onderwijs. Als je zelf vol van muziek bent, goed speelt op een instrument of zingt en als je je muzikale vuur ontzettend graag wilt doorgeven, dan is de studie Docent Muziek de juiste studie voor jou.

De Docent Muziek opleiding is een intensieve en inspirerende opleiding. Je beweegt je vier jaar lang in een topinstituut met honderden concerten, voorstellingen, workshops en masterclasses. Na je bachelor kun je nog kiezen voor de Master 'Master The Musician Educator.’ of voor de master Music Education Kodály.

Opleidingcoördinator Suzan Overmeer is aanwezig voor deze online Q&A. Suzan studeerde muziekwetenschappen in Utrecht en werkte diverse jaren als docent muziek en muziekconsulent voor het primair onderwijs. Ook was ze actief als zangeres en liedjesschrijver voor schoolconcerten, schrijft ze kinderboeken over muziek, werkt ze als muziekredacteur en heeft ze het boek Jazz in de klas geschreven.

Neem deel aan de Online Q&A via Microsoft Teams.

De opleiding Docent Muziek wordt ook aangeboden als verkorte variant, of voor zij-instromers. Margriet van Duijvenbode kan je daarover alles vertellen in een Q&A sessie op 10 februari om 20.00 uur.

Details

Datum

10 februari 2022 16.00 - 17:00