Online Q&A - The Musician Educator


Online Q&A sessie op 6 februari van 19.00 - 20.00 uur

Ben jij een muzikant die graag op hoog niveau wil optreden en lesgeven? Dan is de Master The Musician Educator iets voor jou! In deze master krijg je instrumentaal/vocaal onderwijs en maak je kennis met vooruitstrevende kennis en vaardigheden over muzikaal leren en lesgeven. Je leert hoe je deze vaardigheden kunt toepassen in een praktische context en krijgt de kans om les te geven en betrokken te zijn bij projecten in de bredere gemeenschap. Binnen het curriculum is er veel ruimte om je eigen leerroute te ontwerpen.Tijdens de Q&A geven we je een korte introductie van het programma. Daarna krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan de coördinator van het programma, Adri de Vugt.Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze online Q&A sessie op 6 februari van 19.00 - 20.00 uur. Registreer je via deze link.

Je bent ook welkom bij een live presentatie tijdens de Open Dag op 27 januari van 14.00 - 14.45 uur in Studio 6.Meer informatie? Ga naar onze 'Apply now' pagina's voor meer informatie over het Koninklijk Conservatorium en de Master The Musician Educator.

We gebruiken Microsoft Teams voor de online Q&A sessies. Je kunt Teams gebruiken in je browser (bij voorkeur Google Chrome), de app downloaden of Teams gebruiken via Android of iOS.

Details

Datum

6 februari 2024 19.00 - 20:00

Meer info

Neem deel aan het Online Q&A Teams gesprek. Registeren is nodig via deze link.