Open Avond Scheppende Afdelingen

De Open Avond staat speciaal in het teken van de scheppende opleidingen: ArtScience, Art of Sound, Compositie en Sonologie. Deze afdelingen richten zich voornamelijk op het maakproces van muziek.

Tijdens de opleiding Compositie ontwikkel je een eigen identiteit als componist en werk je samen met musici aan de uitvoering van eigen werk.
Sonologie richt zich op het experimentele veld van elektroakoestische muziek, computermuziek en geluidskunst. Je verlegt de grenzen van muziek dankzij de snelle ontwikkelingen van (computer)technologie en elektronica.
Bij Art of Sound gaat het om de combinatie van de technologie en muziek om zo een onmisbare professionele ‘klankregisseur’ voor muzikale opnamen en uitvoeringen te worden.
ArtScience begeeft zich op het snijvlak van kunst, media, technologie en wetenschap en hiermee op de ontwikkeling van je eigen artistieke niche.

Op de Open Avond is er van alles te beleven, te leren en te ontdekken. Nieuwsgierig naar alle studiemogelijkheden? Check de website voor updates over het programma van de Open Avond.

Details

Datum

24 januari 2019 19:00

Locatie

Diverse ruimtes, KC

Meer info

Programma wordt t.z.t. bekend gemaakt op koncon.nl/openavond

Entree

Gratis