Open Dag Koninklijk Conservatorium Dans 2021

De leerlingen en studenten van Koninklijk Conservatorium Dans trainen iedere dag vol passie en ambitie. Dag in dag uit brengen zij door in de dansstudio’s van het Koninklijk Conservatorium, met maar één droom: professioneel danser worden. Op zaterdag 9 oktober staan de deuren van de studio’s wagenwijd open en kijk je mee met hun lessen en repetities op het Koninklijk Conservatorium. Voor de dansers van de toekomst en voor iedereen die graag een kijkje achter de schermen neemt.

Gedurende de dag ben je welkom om de lessen als toeschouwer bij te wonen. Je mag op elk moment binnenlopen. Ook staat het je vrij om van de ene studio naar de andere te lopen, zodat je verschillende lessen of repetities kunt bijwonen. Stel gerust vragen! De docenten, directie en auditie-coördinator van Koninklijk Conservatorium Dans zijn aanwezig en geven je graag meer informatie.

Aanmelden Open Dag
De Open Dag duurt van 13.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de dansstudio’s. Het bezoeken van de Open Dag vindt uitsluitend plaats op inschrijving. Aanmelden kan via de volgende link.

Dansstudio 1
12.45 - 13.30 uur Leerlingen van groep I & IIa - Creatieve Dans
13.45 - 14.45 uur Leerlingen van groep I & IIa – Ballet
15.00 - 16.00 uur Leerlingen van groep II – Ballet

Dansstudio 2
14.00 - 14.45 uur Leerlingen van groep II – Creatieve Dans

Dansstudio 3
13.00 - 14.30 uur Leerlingen van groep VI / VII / VIII – Ballet
14.45 - 16.00 uur Leerlingen van groep VI / VII / VIII – Pas de deux

Dansstudio 4
13.30 - 13.45 uur Vragenkwartiertje aan directie en docenten
14.45 - 15.00 uur Vragenkwartiertje aan directie en docenten

Dansstudio 5
13.15 - 15.00 uur HBO 3+4 en Koninklijk Conservatorium Dans Academy - Young Talent Project NDT & Handman

Auditie Oriëntatieprogramma
Zit je in groep 4 t/m 8 van de basisschool en wil je graag auditie doen? Ook dit kan op 9 oktober van 10.30 uur tot 12.30 uur. Je doet dan auditie voor het Oriëntatieprogramma. De auditie is niet open voor toeschouwers.

Om mee te doen aan de audities willen we je vragen in te schrijven via dit formulier: klik hier. Kies Auditie Dansvakopleiding (Voor Basisschool- of VO-leerlingen) in het menu.

Koninklijk Conservatorium Dans
Koninklijk Conservatorium Dans ontwikkelt dansers van de toekomst tot kunstenaars met een creatieve open blik, gecombineerd met vakmanschap, passie en ambitie. Ter bevordering van de professionele ontwikkeling van onze studenten werken we nauw samen met het Nederlands Dans Theater, waarmee we vanaf 2021 ook in hetzelfde pand gehuisvest zijn. Gedurende het studiejaar werken de leerlingen aan verschillende danstechnieken. Tijdens de gehele opleiding is klassiek ballet de basis. De jongere leerlingen krijgen daarnaast les in moderne dans, werelddans en flamenco. De gevorderde leerlingen en studenten breiden hun lessen uit met moderne en hedendaagse danstechnieken en stijlen, repertoire, pas-de-deux en coaching.

Details

Datum

9 oktober 2021 12.45 - 16:00

Locatie

dans studio's

Meer info

Aanmelden voor de Open Dag kan via de volgende link.

Aanmelden voor de auditie kan hier.