Open Dag School voor Jong Talent

Zit je op de basis- of begin van de middelbare school en heb je de passie en ambitie om van dans, muziek of beeldende kunst later je beroep te maken? Dan hoef je niet te wachten tot je oud genoeg bent om te gaan studeren. In voortrajecten voor muziek en dans kun je al vanaf groep 4 terecht op het Koninklijk Conservatorium! Vanaf groep 7 is het mogelijk om op de School voor Jong Talent een voortraject op het gebied van dans en muziek te combineren met school. Bij beeldende kunst kan dat vanaf de brugklas.

De School voor Jong Talent is als ‘Excellente school’ aangemerkt door de Onderwijsinspectie en heeft basisonderwijs vanaf groep 7 en een middelbare school op havo- en vwo-niveau. Ook voor leerlingen met een vmbo tl-advies hebben we een speciaal programma ontwikkeld. De lat ligt hoog: je wordt pas toegelaten op de School voor Jong Talent als je het toelatingsexamen haalt.

Online Open Dag zaterdag 23 januari

Op zaterdag 23 januari kunnen kinderen en hun ouders tijdens de Online Open Dag van de School voor Jong Talent kennismaken met de disciplines dans (Dansvakopleiding), muziek (Jong KC) en beeldende kunst. En natuurlijk maak je ook kennis met de School voor Jong Talent zelf, waar je je reguliere schoolprogramma kunt volgen.

Wegens de geldende beperkingen door de corona pandemie wordt het programma volledig online aangeboden. We starten met een algemene toelichting over de school en een kennismaking met de verschillende disciplines muziek, dans en beeldende kunst. Voor alle kinderen (en ouders) interessant en inspirerend om mee te krijgen wie mogelijk je toekomstige medeleerlingen zijn. Daarna is het mogelijk om per discipline en voor de basis- en middelbare school een Q&A (veelgestelde vragen) sessie te volgen.


Programma

Wil je deelnemen en vooraf nog specifieke informatie ontvangen?

Meld je aan via dit formulier


Toelichting online deelname

De Online Open Dag van de School voor Jong Talent wordt aangeboden via het platform Microsoft Teams. Om deel te nemen aan de centrale aftrap van 11.00 - 11.45 uur heb je niets meer nodig dan een internetbrowser. Voor extra ondersteuning, lees en bekijk deze toelichting online.

Om deel te nemen aan de Q&A sessies is het prettig als we je kunnen zien en horen. Je kunt Microsoft Teams direct in je internbrowser gebruiken (waarbij je de pop-up die vraagt om toestemming tot je camera en microfoon moet accepteren), of de Microsoft Teams app downloaden, die je zal vragen om een microsoft account aan te maken. Bekijk hier een aanvullende toelichting.


Dit is een Open Dag voor de School voor Jong Talent. Ben je geïnteresseerd in onze hbo-opleidingen? Ga dan naar koncon.nl/apply-now voor meer informatie of naar de website van de KABK.

Details

Datum

23 januari 2021 11.00 - 12:45

Locatie

Online via Micosoft Teams. Klik hierboven om aan de online onderdelen deel te nemen.

Meer info

Meld je aan via dit formulier