Geannuleerd: Open Dag PI en BASIS

Evenement geannuleerd vanwege coronavirus

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per direct een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen ook evenementen in het Koninklijk Conservatorium tot en met 31 maart 2020 geen doorgang vinden.

Eerder gekochte kaarten worden terugbetaald. De meest actuele informatie vindt u op deze pagina.


Op zaterdag 4 april staan de deuren van het Koninklijk Conservatorium open voor alle kinderen van 5 t/m 10 jaar die heel graag een instrument willen spelen. Het Koninklijk Conservatorium is het enige conservatorium in Nederland met een programma voor kleuters en basisschoolleerlingen die een duidelijke aanleg voor muziek hebben. Tijdens de Open Dag zijn er openbare lessen en concertjes door kinderen die nu deelnemen aan PI, BASIS, Jong KC en het Jong KC Kinderkoor. Ook kunnen kinderen alle instrumenten uitproberen.

Programma
09.30 Deuren open

PI: muziek voor kleuters - Kees van Baarenzaal
10.00 - 10.50 Openbare les - kinderen mogen meedoen
11.00 - 11.30 Optreden Jong KC Junior
11.30 - 12.30 Instrumenten uitproberen

BASIS: blaasinstrumenten voor kinderen - Studio 3
11.00 - 12.00 Openbare les - kinderen mogen meedoen
12.00 - 13.00 Instrumenten uitproberen

Meer informatie PI
PI: muziek voor kleuters is een muziekprogramma voor kleuters vanaf 5 jaar met een duidelijke aanleg voor muziek. De instrumenten waar zij uit kunnen kiezen zijn viool, cello, contrabas, blokfluit, piano, accordeon, slagwerk en harp.

Meer informatie BASIS
Voor kinderen vanaf 7 jaar is er BASIS: blaasinstrumenten voor kinderen. Een innovatief programma waarin klankvoorstelling, samenspelen, componeren en improviseren centraal staan bij het leren bespelen van de instrumenten uit het klassieke blaaskwintet; fluit, hobo, klarinet, hoorn en fagot.

Details

Datum

4 april 2020 10.00

Locatie

Diverse locaties, KC

Entree

Gratis, reserveren niet nodig