PI - Muziek voor kleuters testdag

Heb je interesse om deel te nemen aan de cursus PI - Muziek voor kleuters, meld je dan via de cursuspagina aan, en bezoek daarna de testdag op zaterdag 29 augustus 2020.

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor harp, accordeon, contrabas, viool en blokfluit.

Tijdens de testdag krijgen de kinderen een lesje op het instrument waarmee ze zijn opgegeven, waarna alle kinderen samenkomen in de grote concertzaal van het conservatorium om samen te zingen en klappen. Docenten begeleiden de kinderen en observeren of de kinderen er al aan toe zijn om toegelaten te worden tot het PI programma.

Het programma is bedoeld voor kinderen met een duidelijke belangstelling voor muziek, maar ze hoeven nog geen ervaring te hebben of al een instrument te bezitten. Het kan mogelijk zijn dat de docenten een kind aanraden ook andere instrumenten te proberen, dan waar ze in eerste instantie zich voor opgaven, omdat dit mogelijk beter bij hen past.

Ouder en kind worden bij de hoofdingang van het KC gebouw welkom geheten. Één ouder kan de hele dag bij het kind blijven. We vragen u niet met meerdere ouders, broertjes of zusjes te komen, om de hygiënemaatregelen die in het gebouw gelden na te kunnen leven.

Nadat u zich heeft opgegeven via de cursuspagina, krijgt u te horen of dat u wordt verwacht voor de 1e groep van 09:30 - 10:30 uur of voor de 2e groep van 11:30 - 12:30 uur. Het is niet mogelijk om zonder aanmelding de testdag te bezoeken.

Details

Datum

29 augustus 2020 09.30 - 12:30

Locatie

Koninklijk Conservatorium, Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag

Meer info

Na aanmelden:
Groep 1: 09:30 - 10:30 uur
Groep 2: 11:30 - 12:30 uur
Aanmelden via pi@koncon.nl.