Practicum Musicae Christmas Gala

Het jaarlijkse Practicum Musicae Kerstgala is inmiddels een vast ritueel geworden voor veel muziekliefhebbers in Den Haag, Leiden en omstreken. Helaas kan het gala dit jaar geen doorgang vinden in zijn oorspronkelijke vorm, en kan er geen publiek aanwezig zijn. Toch hebben de PM-studenten een programma samengesteld dat ze zullen uitvoeren.

Practicum Musicae

In Leiden lopen bijna 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun academische studie ook het talenttraject Practicum Musicae aan het Koninklijk Conservatorium volgen. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter)nationale topdocenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. 

Details

Datum

14 december 2020 19.30

Locatie

Arnold Schönbergzaal, Koninklijk Conservatorium

Meer info

In verband met de Covid-19 pandemie, is het op dit moment helaas niet mogelijk om dit concert bij te wonen. Meer informatie

De livestream is hier te volgen. Het programma kunt u hier online inzien.