Royal Conservatoire Awards 2020 - 2022

Hoewel de Amerikaanse componist Charles Ives ooit bromde: “Prizes are for little boys” is elke student die een studie aan het Koninklijk Conservatorium bekroond ziet met een onderscheiding, daarmee bijzonder verguld.

De Stichting Instrumentenfonds KC helpt studenten en het KC bij de bruikleen en aanschaf van instrumenten. Daarnaast looft het Instrumentenfonds al vele jaren prijzen uit aan de beste eindexamenkandidaten. Met trots presenteren wij prijswinnaars van maar liefst drie afgesloten studiejaren. Vanwege de coronapandemie konden de gelukkigen van de jaargangen 2020 en 2021 niet eerder publiekelijk in het zonnetje worden gezet. Samen met de gelauwerden van 2022 kan dat nu wel.

In onze schitterende nieuwe Conservatoriumzaal presenteren wij op 24 september jonge musici die de wereld verrasten met uitzonderlijke eindexamen optredens. Ook worden musici aan het publiek voorgesteld die onderscheiden zijn voor het research onderdeel van hun Masterprogramma of een beurs kregen vanwege hun excellente talent. Laat deze jonge musici, zoals diezelfde Ives het noemde uw ‘oren strekken’ in een verrassend en zeer veelzijdig programma.

Programma zaterdag 24 september
Koninklijk Conservatorium Den Haag
Conservatoriumzaal / Club 4, Amare 4e etage
Entree is gratis, wel dient u een plek te reserveren via deze link.

  • 19.30 Inloop
  • 20.00 Aanvang Royal Conservatoire Awards 2020 - 2022 (incl. pauze met drankje)
  • circa 22.30 Einde programma

Details

Datum

24 september 2022 20.00 - 22:30

Locatie

Conservatorium zaal Koninklijk Conservatorium 4e etage van Amare, Spuiplein 150 Den Haag

Meer info

Reserveer een (gratis) plek via deze link.