UIT Festival Den Haag

Nog twee seizoenen en dan verhuist het Koninklijk Conservatorium samen met het Zuiderstrandtheater, Nederlands Dans Theater (NDT) en Residentie Orkest Den Haag naar het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcentrum (OCC) aan het Spuiplein. Daar zijn we samen een ‘huis voor heel Den Haag’. Op zondag 8 september tussen 12.00 - 18.00 uur vindt u ons op een gezamenlijk plein tijdens het UIT Festival Den Haag op de Cultuurmarkt op de Lange Voorhout.

Wat kunt u verwachten tijdens het UIT Festival?

  • Ontvang een exemplaar van onze gloednieuwe kwartaalbrochure met het concert- en voorstellingsaanbod voor de herfst van 2019
  • Ontvang de Strippenkaart 2019/20, waarmee u met het bezoeken van gratis concerten op het Koninklijk Conservatorium spaart voor een reductiekaart á € 10,- voor een concert van het Residentie Orkest
  • Raad & Win: waag een gokje in de stand van het Koninklijk Conservatorium en maak kans op mooie prijzen!
  • Musici van het Koninklijk Conservatorium en het Residentie Orkest maken deze feestelijke seizoensopening compleet met een doorlopend concertprogramma tussen 12.00 en 16.15 uur, direct bij de stands. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de programmaonderdelen extra leuk voor kinderen. Bekijk het podiumprogramma (wijzigingen voorbehouden)
  • Loop zeker ook langs bij onze partners van het Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater. Zij bieden korting op een selectie concerten en voorstellingen. Je kunt je kortingskaarten kopen bij hun kassa op het UIT Festival. Nu al online bestellen? Bekijk de kortingen dan alvast online (geldig t/m zondag 15 september).

Meer informatie over het UIT Festival

Details

Datum

8 september 2019 12.00 - 18:00

Locatie

Cultuurmarkt Lange Voorhout

Entree

Gratis