Winnaar Grote Kamermuziekprijs – Radio West Concert

De Grote Kamermuziekprijs is het jaarlijkse concours voor studerende of pas afgestudeerde klassieke ensembles van Codarts en het Koninklijk Conservatorium. Tijdens de finale, die op 28 maart plaatsvond in De Doelen in Rotterdam, toonden de aanstormende jonge talenten zich van hun beste kant. De winnaars presenteren zich tijdens dit Radio West Concert in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

****
Radio West Concert
Iedere maand vindt er een zondagmiddagconcert in de Nieuwe Kerk plaats. Studenten laten tijdens deze concerten aan een breed publiek horen wat zij in huis hebben en wat voor belofte zij voor de toekomst zijn. In een serie van tien concerten passeren klassieke muziek, oude muziek en jazz de revue. Een programma dat bovendien is samengesteld voor jong en oud. Voor slechts € 6,– inclusief gratis drankje zit u op de eerste rang bij de nieuwste generatie musici van ons land.

89.3 Radio West
Voor de thuisblijvers zendt Radio West de concerten steeds op zondag in de week erna uit in het programma Klassiek op West - tussen 7 en 9 (zowel ’s ochtends als ’s avonds).

Details

Datum

26 mei 2019 16:00

Locatie

Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag

Entree

€ 6,– inclusief drankje