Zomercursus Gregoriaans

Stichting Amici Cantus Gregoriani organiseert, in nauwe samenwerking met de afdeling Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium, een bijzondere Zomercursus Gregoriaans.

De Zomercursus is zodanig ingericht dat zangers en dirigenten, muziekstudenten (aan conservatoria en universiteiten) en jonge wetenschappers in diverse ervaringsniveaus kunnen deelnemen. Er wordt gewerkt in 4 groepen, 2 groepen voor zangers en 2 voor dirigenten, beide opgesplitst in basis en gevorderd. Uiteenlopende benaderingen van het gregoriaans komen aan bod, met speciale aandacht voor recente onderzoeksresultaten. De cursus wordt afgesloten met een concert door docenten (& friends), waarin gregoriaans en polyfonie worden gecombineerd, en met een slotpresentatie waarin de cursisten zij aan zij met docenten optreden. Er wordt gestreefd naar 80-100 deelnemers uit binnen- en buitenland.

COVID-19 en Annulering
De gezondheid van alle cursisten heeft voor ons de hoogste prioriteit.
Daarom zal gewerkt worden volgens de dan geldende COVID-19 richtlijnen van de Rijksoverheid. Als wij onverhoopt moeten besluiten om de cursus alsnog te annuleren, krijgen cursisten het overgemaakte cursusgeld terug.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Details

Datum

23 augustus 2021 15.00 - 27 augustus 2021 21.30

Locatie

Kloosterkerk, Den Haag

Entree

Regulier: €450, Student: €250, Student KC: €150