Cancelled: 5 jaar Kamermuziekfestival Haagse Hout - Radio West Concert

Event cancelled due to coronavirus

In order to curb a further outbreak of the coronavirus, the authorities immediately announced a ban on events involving more than 100 people. Until further notice, all public events at the Royal Conservatoire cannot be held.

Purchased concert tickets will be reimbursed. Current information can be found on this page.

Vijf jaar Kamermuziekfestival Haagse Hout! Al vele jaren organiseert het Koninklijk Conservatorium de kamermuziek examens in de vorm van een festival. Vijf jaar geleden besloten we de handen ineen te slaan met een aantal Haagse instellingen, waaronder het DiamantTheater en KunstPost, en het festival te verplaatsen naar verschillende plekken in de wijk Haagse Hout. Omdat het festival buiten de muren van het vertrouwde conservatorium plaatsvindt, hebben de studenten een realistische podiumervaring en kunnen wijkbewoners genieten van kamermuziek op diverse locaties in de wijk.

Om dit eerste lustrum extra luister bij te zetten presenteert de afdeling Klassieke Muziek tijdens het Radio West Concert een greep uit het rijke repertoire van deze feestelijke editie van het Kamermuziekfestival Haagse Hout.

Details

Date

Sun 19 April 2020 15.00 - 16:45

Location

Nieuwe Kerk, Den Haag

More info

Entrance fee

€ 7,50