Q&A Docent Muziek - Suzan Overmeer

Neem deel aan de online Q&A door op deze Microsoft Teams-link te klikken.

Wanneer je op de bovenstaande link klikt, word je gevraagd om Microsoft Teams te installeren of je internetbrowser te gebruiken (geen installatie nodig). Als je de tweede optie gebruikt, verschijnt er een pop-up in je browser waarmee je het gebruik van je microfoon en webcam kunt toestaan.


De studie Docent Muziek is een van de breedste opleidingen van het Koninklijk Conservatorium. De opleiding is ideaal voor iedereen die werken met groepen leuk vindt en affiniteit heeft met onderwijs. Als je zelf vol van muziek bent, goed speelt op een instrument of zingt en als je je muzikale vuur ontzettend graag wilt doorgeven, dan is de studie Docent Muziek de juiste studie voor jou.

De Docent Muziek opleiding is een intensieve en inspirerende opleiding. Je beweegt je vier jaar lang in een topinstituut met honderden concerten, voorstellingen, workshops en masterclasses. Na je bachelor kun je nog kiezen voor de master ‘Instrumental and Vocal Learning & Teaching’ of voor de master Music Education Kodály.

Q&A sessie

Tijdens deze online bijeenkomst zullen we het programma van Docent Muziek toelichten. Daarna volgt een Q&A sessie waarin je al je vragen over de opleidingen kunt stellen aan Suzan Overmeer.
Suzan studeerde muziekwetenschappen in Utrecht en werkte diverse jaren als docent muziek en muziekconsulent voor het primair onderwijs. Ook was ze actief als zangeres en liedjesschrijver voor schoolconcerten, schrijft ze kinderboeken over muziek, werkt ze als muziekredacteur en heeft ze het boek Jazz in de klas geschreven.


De opleiding Docent Muziek wordt ook aangeboden al verkorte variant, of voor zij-instromers. Margriet van Duijvenbode kan je daarover alles vertellen in een Q&A sessie op 8 februari om 20.00 uur.

Details

Date

Tue 2 February 2021 16.00 - 16:45

Location

Online via Teams.

Date

Mon 8 February 2021 16.00 - 16:45

Location

Online via Teams. Je ontvangt enkele dagen vooraf een link om deel te kunnen nemen.