Q&A Docent Muziek Zij–instroom / Verkort

Neem deel aan de online Q&A door op deze Microsoft Teams-link te klikken.

Wanneer je op de bovenstaande link klikt, word je gevraagd om Microsoft Teams te installeren of je internetbrowser te gebruiken (geen installatie nodig). Als je de tweede optie gebruikt, verschijnt er een pop-up in je browser waarmee je het gebruik van je microfoon en webcam kunt toestaan.


Tijdens deze online bijeenkomst zullen we het programma van Docent Muziek Verkort en Zij-instroom toelichten. Daarna volgt een Q&A sessie waarin je al je vragen over de opleidingen kunt stellen aan Margriet van Duijvenbode.

Margriet van Duijvenbode studeerde Docent Muziek en Jazz Zang aan het Koninklijk Conservatorium. Naast haar werk op het Koninklijk Conservatorium, runt zij een zangschool in Amsterdam en is zij actief als uitvoerend zangeres. Tevens heeft ze ruime ervaring als muziekdocent in het primair- en voortgezet onderwijs.

Wil je deelnemen, vul dan dit formulier in. Voor aanvang van de Q&A ontvang je een e-mail met informatie en een link naar de online Q&A.


Meer informatie? Bezoek onze 'Apply Now' pagina op www.koncon.nl/apply-now of bezoek de opleidingspagina van Docent Muziek Zij–instroom / Verkort.

Details

Date

Mon 8 February 2021 20.00 - 20:30

Location

Online, via Teams. Je ontvangt een link voorafgaand aan de online Q&A.