Wil je een muziekinstrument aanschaffen en ben je student van het Koninklijk Conservatorium? Dan kun je onder voorwaarden in aanmerking komen voor een renteloze lening die je uitsluitend mag gebruiken voor de aanschaf van je muziekinstrument. Het maximumbedrag dat je kunt lenen is € 6.000,–. Je bent verplicht de lening binnen de studietijd terug te betalen. Als je een aanvraag in wilt dienen moet je een aantal documenten aanleveren.

Informatie over Stichting Instrumentenfonds

  1. Je staat ingeschreven als student aan het Koninklijk Conservatorium (als de inschrijving eindigt, eindigt ook de leentermijn).
  2. Je betaalt maandelijks een bedrag van tenminste € 50,– terug aan het Instrumentenfonds via een automatische overboeking naar de rekening van het Instrumentenfonds.
  3. Je hebt instemming van je hoofdvakdocent of het afdelingshoofd.
  4. Betaal je in 12 maandelijkse termijnen dan ontvang je één maand korting op je lening.

1. Lever de volledig ingevulde en ondertekende set van aanvraagdocumenten in bij de secretaris van het Instrumentenfonds, Jan van Bilsen. De aanvraagformulieren kan je hieronder vinden.

2. Na het inleveren van de volledige aanvraag nemen we contact met je op voor een gesprek met de secretaris.

3. Je aanvraag wordt besproken in het bestuur waarna we contact met je opnemen over het besluit.Indien de aanvraag wordt goedgekeurd, maken we een afspraak met je op het leencontract te komen ondertekenen.

Contact

Wil je meer weten over een lening voor de aanschaf van een muziekinstrument? Neem dan contact op met secretaris van het Instrumentenfonds de heer Jan van Bilsen