Kijk mee op het Koninklijk Conservatorium

Sinds september 2020 vindt een groot deel van ons onderwijs weer live plaats. Dit betekent dat er ook weer meer mogelijkheden zijn voor onze studenten om samen te spelen in concerten. Uiteraard met inachtneming van diverse maatregelen om het onderwijs veilig vorm te kunnen geven. Momenteel kunt u helaas niet als publiek bij deze concerten aanwezig zijn, maar graag laten we u wel meegenieten via diverse livestreams. Hieronder vindt u het overzicht van aankomende livestreams en livestreams die u inmiddels terug kunt kijken.

Bekijk onze agenda voor een totaaloverzicht van de concerten en voorstellingen die de komende tijd gepland staan (met en zonder livestreams). Houd ook onze nieuwspagina, Facebook en YouTube in de gaten, waar wij voorafgaand aan en terugblikkend op evenementen vaak verhalen en interviews delen van deelnemende studenten of dirigenten.

Geplande livestreams

Het kan zijn dat u persoonlijk een bericht heeft ontvangen over een aanstaande stream, die niet in deze lijst voorkomt. Enkele streams worden alleen voor direct betrokkenen, ouders, familie en vrienden gedeeld, of kennen een educatief karakter en worden daarom alleen binnen het conservatorium gedeeld met studenten, docenten en staf.

Terugblik op livestreams

Onderstaand vindt u de livestreams van seizoen 2020/21 die u nu terug kunt kijken. Op de pagina van het evenement vindt u de link naar de livestream via YouTube.