Meld je aan: Workshop - Ton Koopman Academy

Overzicht

13 februari 2018

Als onderdeel van de nieuwe Ton Koopman Academie op het Koninklijk Conservatorium, vindt van 3 tot 7 april 2018 een intensieve workshop plaats voor geïnteresseerde studenten.

In deze week kunnen studenten nauw samenwerken met Ton Koopman en een team van leidende specialisten binnen de Oude Muziek. Behalve individuele lessen, vinden er ensemble-lessen plaats en discussies over historisch onderzoek en andere hoofdonderwerpen met betrekking tot historische uitvoeringspraktijk. Deze intensieve week wordt afgesloten met een optreden van de deelnemende studenten. De week vindt plaats in het Akoestikum in Ede. De hieraan verbonden kosten bedragen niet meer dan €200,-. Maaltijden en huisvesting zijn inbegrepen. Om je aan te melden, stuur vóór 1 maart een mail met je CV en motivatie naar Bethany Shepherd.

De workshop dient tevens als introductie in de nieuwe Honours Master of Music specialisatie die geleid wordt door de beroemde Nederlandse klavecinist, organist en dirigent Ton Koopman. De workshopweek geeft de toekomstige studenten inzicht in de artistieke en academische inhoud van dit programma. Je kunt ook aan de workshop deelnemen zonder je voor de Master aan te melden.

Meer informatie over de Ton Koopman Academie workshopweek en de Honours Master of Music, alsmede de aanmeldingsprocedures, kun je hier vinden.


Informatie

Meer weten over Ton Koopman?

Lees ons artikel over zijn laatste successen hier.