KLINK - nieuw componisten-magazine

Twee jaar geleden hebben studenten van de compositie afdeling een magazine opgericht, waarmee ze een meer diepgaande informatie uitwisseling tussen studenten tot stand wilden brengen.
KLINK, zoals het magazine genoemd werd, was vanaf het begin open voor inzendingen van alle compositiestudenten en docenten, daarnaast interviewde de redactie van KLINK ook interessante componisten over uiteenlopende onderwerpen.

Na een jaar besloot de groep om KLINK in een website te veranderen. Klinkcomposers.tk. Dit flexibele platform biedt de componisten de mogelijkheid om ook muziek en podcasts met elkaar te delen.

Afstudeer-nummer
Naast de website, wilde de redactie van KLINK ook iets extra's doen voor de afstuderende studenten van 2021. Ze nodigde deze studenten uit om elkaar te interviewen en om artikelen, kunstwerken, partituren en ander materiaal in te sturen voor een speciaal gedrukt magazine voor en door de afstuderende compositiestudenten. Je kan dit magazine hier lezen, maar het is ook verkrijgbaar in de bibliotheek van het conservatorium.