Informatie rondom aanmelden en Open Dag

In eerdere jaren organiseerde het Koninklijk Conservatorium eind januari een Open Dag waarop je kunt kennismaken met alle afdelingen van het conservatorium. In verband met de coronamaatregelen kunnen er dit jaar alleen online Open Dagen worden aangeboden. Uiteraard willen we je wel informatie en inspiratie bieden om je te helpen in je keuze voor een studie.

Hbo-opleidingen: koncon.nl/apply-now
Ben je geïnteresseerd in een bachelor- of masteropleiding aan het Koninlijk Conservatorium? Bezoek dan koncon.nl/apply-now. Hier vind je alle algemene informatie over het conservatorium, de aanmeldprocedure en informatie specifiek per afdeling. Je ziet wie de contactpersonen van die afdeling zijn, vindt er inspiratie en kunt je aanmelden voor allerlei (online) evenementen die de afdelingen organiseren in januari en februari 2021.

Meld je aan voor de Online Open Dag op zondag 7 februari, of bekijk de vele Q&A's van diverse docenten komende weken.

School voor Jong Talent: Open Dag op 23 januari
Zit je op de basis- of begin van de middelbare school en heb je de passie en ambitie om van dans, muziek of beeldende kunst later je beroep te maken? Op zaterdag 23 januari kunnen kinderen/jongeren en hun ouders tijdens de Open Dag van de School voor Jong Talent kennismaken met de disciplines dans (Dansvakopleiding), muziek (Jong KC) en beeldende kunst. Meer informatie