Laatste plekken bij PI en BASIS. Meld uw kind nu aan!

Overzicht

30 augustus 2017

Alle kinderen van vijf t/m tien jaar die ervan dromen een instrument te bespelen kunnen bij het Koninklijk Conservatorium meedoen met de kindermuziekprogramma’s PI (muziek voor kleuters) of BASIS (blaasinstrumenten voor kinderen).

PI is een muziekprogramma voor kleuters van vijf en zes jaar die nog helemaal geen ervaring hebben met het bespelen van een instrument maar wel een duidelijke aanleg voor muziek hebben. Kinderen kunnen kiezen voor: accordeon, blokfluit, cello, contrabas, harp (nieuw vanaf dit schooljaar), piano, slagwerk en viool. Op 60 zaterdagen verspreid over twee jaar leren kinderen een muziekinstrument bespelen.

BASIS is een driejarig muziekprogramma van 30 middagen per jaar voor kinderen die tussen zeven en tien jaar oud zijn (basisschool) en die een blaasinstrument willen leren bespelen. BASIS wordt gevormd door het klassieke blaaskwintet: fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn.

Er zijn nog een paar plaatsen! De aanmelddeadline is 8 september. Voor meer informatie: stuur een mail naar Miranda Lodewijk-van Malssen of bel 070-315 15 22.