Next Generation Festival 2021

In verband met de coronamaatregelen kan tot onze grote spijt het Next Generation Festival (donderdag 25 t/m zondag 28 november) niet doorgaan. Met de huidige restricties kunnen we momenteel niet het festival organiseren dat we voor ogen hadden. Heeft u tickets gekocht? Dan hoeft u nu niets te doen, er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Young talents in music

Bekijk het volledige programma

In 2020 en 2021 studeerden in totaal bijna 350 topmusici af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Vanwege de pandemie konden zij dit niet delen met publiek, maar krijgen die kans nu alsnog. Van 25 t/m 28 november 2021 organiseert het Koninklijk Conservatorium het Next Generation Festival.

Tijdens het 4-daagse Next Generation Festival spelen de kersverse alumni samen met hun ensembles meer dan 75 uur muziek in uiteenlopende genres als Klassiek, Oude Muziek en Jazz. Of kom luisteren naar nieuwe muziek gemaakt door Sonologie en Compositie afgestudeerden. Vanaf januari 2022 zal het conservatorium haar lessen vanuit het nieuwe Amare gaan verzorgen, maar tijdens het Next Generation Festival kunnen bezoekers het nieuwe onderkomen al bezoeken en de indrukwekkende zaal en studio’s bewonderen.

Wanneer?
Donderdag 25 november - zondag 28 november

Waar?
Amare / Koninklijk Conservatorium Den Haag, Spuiplein 150, Den Haag

Tickets: amare.nl