Uitmarkt 2018

1 augustus 2018

Ook dit jaar staat het Koninklijk Conservatorium weer op de Haagse Uitmarkt. Bijzonder dit jaar is echter dat we voor het eerst samenwerken met onze nieuwe 'huisgenoten' van het Onderwijs- en Cultuurcomplex aan het Spui. Samen met het Residentie Orkest, het Nederlands Dans Theater en Zuiderstrandtheater zijn wij op de Lange Voorhout te vinden. Ook Festival Dag in de Branding staat hier

Seizoensbrochure
Wil je onze seizoensbrochure voor 2018/2019 bemachtigen? Dan is de Uitmarkt de eerste mogelijkheid hiervoor! Kom kijken wat we aankomend jaar allemaal in petto hebben, er zijn een aantal successeries die we gaan herhalen maar ook een paar nieuwe parels. Zeker is dat het een divers jaar gaat worden!

We nemen trouwens ook onze strippenkaarten mee voor de Strippenkaartconcerten. Spaar knipjes op donderdagmiddagen en krijg korting op een concert van het Residentie Orkest.

Optredens
Zoals elk jaar is er ook een podium waar verschillende optredens plaatsvinden. Niet alleen onze studenten zullen hier te zien en beluisteren zijn maar ook Festival Dag in de Branding en het Residentie Orkest stappen de podiumpagode binnen voor mooie concertjes. Het programma wordt einde zomer bekend gemaakt.


Uitmarkt

Zondag 2 september 2018
Lange Voorhout, Den Haag