Ook dit academisch jaar organiseren we weer een Open Dag! Het is voor ons elk jaar weer een bijzondere dag waarop al onze leerlingen, studenten en docenten graag laten zien wat ze doen. Hier kun je meer informatie vinden over wat er deze dag te doen is (en waarom je dus snel de datum in je agenda moet zetten).

Programma
Er is op de Open Dag en de Open Avond heel veel te doen en te zien. Woon bijvoorbeeld openbare lessen en repetities bij, doe mee met een workshop drama van de afdeling zang, neem een kijkje achter de schermen tijdens een van de rondleidingen en geniet van verschillende voorstellingen, concerten en demonstraties in alle theaterzalen, studio’s en leslokalen. Kom ook langs bij het informatieplein op de Bovenfoyer. Daar informeren wij je graag over de studiemogelijkheden en de verschillende opleidingen van het Koninklijk Conservatorium. 

In de Collegezaal geven verschillende afdelingen ook een presentatie over hun specifieke opleiding.

Programma

Wildcards
Sommigen komen ook speciaal om voor te spelen of voor te zingen tijdens de besloten Wildcards lessen die bedoeld zijn voor diegenen die dromen van een professionele carrière in de muziek en informeel hun muzikale niveau willen testen.

Wildcards

We hopen je in januari te mogen verwelkomen!

Open Dag Koninklijk Conservatorium
alle afdelingen
zaterdag 27 januari 2018
10.00u – 16.00u
Open Avond Koninklijk Conservatorium
alleen scheppende afdelingen
donderdag 25 januari 2018
19.00u – 22.00u

BE ONE OF US.