Ben jij benieuwd of je alles in huis hebt om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium? Dan nodigen wij JOU uit om tijdens de Open Dag op zaterdag 27 januari te komen voorspelen of –zingen.

Tijdens het voorspelen of voorzingen kun je informeel jouw niveau testen. De docent kijkt hoe ver je muzikaal ontwikkeld bent en geeft tips ter verbetering als dat nodig is.
Voorspelen of –zingen kan bij de afdelingen Klassieke Muziek, Klassieke Zang en Jong KC Muziek, de muziekvooropleiding van de School voor Jong Talent. Helaas kan het niet voor de andere afdelingen.

Helaas kun je je niet meer opgeven voor de Wildcards maar je bent uiteraard wel van harte welkom op de Open Dag! Zien we je daar?

De velden naam, achternaam, telefoonnummer, emailadres, leeftijd, de afdeling waar je wildcard wil spelen en je instrument zijn verplicht. Het formulier wordt niet verzonden als je deze velden niet in hebt gevuld. 

In de week van 15 januari hoor je precies hoe laat en bij welke docent je mag komen voorspelen. We proberen ons uiterste best om aan je voorkeur te voldoen maar kunnen niets garanderen.