Heb jij belangstelling voor het componeren van muziek, ontwerpen van geluid, of geluidsregistratie en klankregie? Kom dan naar onze Open Avond (do 24 januari, 19.00 - 22.00)! Tijdens de Open Avond staan de opleidingen ArtScience, Art of Sound, Compositie en Sonologie centraal. Bekijk de hoogtepunten uit het programma hieronder. Het volledige programmaboekje kun je vanaf 21 januari downloaden via deze pagina.

Informatiemarkt

Op de Informatiemarkt in de Bovenfoyer (1e verdieping) kun je al je vragen stellen aan de afdelingshoofden, docenten en de huidige studenten.

Speeddate met docenten Compositie

Ben je geïnteresseerd in Compositie? Tussen 20.30 en 21.00 kun je speeddaten met de hoofdvakdocenten Compositie. Grijp je kans!

Rondleidingen

Tijdens de Open Avond kun je meelopen met 2 verschillende rondleidingen:

  • De rondleiding van Art of Sound, ArtScience, Compositie en Sonologie komt langs alle studio's, de grote zalen, bibliotheek, administratie en de bijzondere kunstwerken die het Koninklijk Conservatorium rijk is. Start om 19.15 en 21.00 in de Bovenfoyer.
  • De rondleiding van Art of Sound leidt je langs alle belangrijke studio's voor deze opleiding en vertelt je intussen alles wat je wil weten over Art of Sound. Start om 19.30 en 21.00 in de Bovenfoyer.

Concert

Van 19.30 tot 20.30 is er een concert in de Arnold Schönbergzaal. Tijdens dit concert presenteren studenten ArtScience, Sonologie en Compositie hun werk.

Ben je geïnteresseerd in Art of Sound? Ontdek dan hoe het eraan toe gaat tijdens een concertregistratie! Tussen 19.00 en 19.45 kun je meelopen tijdens de opbouw voor dit concert én je kunt het concert van 19.30 tot 20.30 meebeleven in de Regiekamer.

Demonstraties

Van elke afdeling zijn de afdelingshoofden, en diverse docenten en studenten aanwezig. Zij geven diverse demonstraties en gaan graag met je in gesprek. Het volledige overzicht van de demonstraties vind je in het programmaboek (vanaf 21 januari).


Op zaterdag 26 januari is er van 10.00 - 16.00 uur een Open Dag van alle opleidingen.

Ontvang gratis het programmaboekje!

Schrijf je in en ontvang een week voor de Open Avond het programmaboekje in je mailbox.

Open Avond Koninklijk Conservatorium - ArtScience, Art of Sound, Compositie en Sonologie

Datum en tijd

donderdag 24 januari 2019, 19.00 - 22.00 uur.

Adres

Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag: Route