In verband met de coronamaatregelen is het Open Festival van Amare afgelast. Dit programma kan in afgeslankte vorm wél doorgang vinden. Meer informatie hierover vindt u via amare.nl.


Feest! (6+)

Feest! is een co-productie tussen Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater, het Koninklijk Conservatorium en Amare.

Deze familieshow heeft de toepasselijke feestelijke titel Feest! We hebben circusartiesten van de TeaTime Company, de internationale hiphopdanser Redo en het stripduo George Tobal en Eran Ben-Michaël uitgenodigd. Samen trakteren deze gasten je op een gevarieerd aanbod aan acts die je zullen verrassen, inspireren en ontroeren.

Leerlingen en studenten van het Koninklijk Conservatorium zijn ook goed vertegenwoordigd in Feest! De Bigband van de afdeling Jazz brengt nieuw werk van Philippe Maniez. Indigo Rose van Jiří Kylián wordt uitgevoerd door studenten van de dansafdeling onder begeleiding van studenten Oude Muziek. Het Young Talent Project presenteert Bliss van Johan Inger en ruim 40 dansers van de School voor Jong Talent presenteren Samoa, samen met een jonge percussiegroep van het conservatorium. En als klap op de vuurpijl presenteren we de Habanera van Carmen, met een sopraan van de Dutch National Opera Academy en het koor van Docent Muziek.

Het wordt een extravaganza van muziek in elke stijl, dans, street art en circustrucs die je niet alleen kunt zien en beluisteren, maar waar je zelf aan kunt meedoen. De show wordt voorafgegaan door een interactieve introductie voor families.

De voorstelling wordt geregisseerd door Pepijn Cladder, die eerder al meerdere populaire familievoorstellingen maakte met het Residentie Orkest.

De voorstelling Feest! wordt tweemaal uitgevoerd, om 14.00 en 16.00 uur.

Tickets via Amare.nl