Waar droom jij van? We vertellen je graag hoe wij aan onze dromen werken. Ontmoet ons tijdens de Open Dag!

Tijdens de Open Dag leer je alles over de studiemogelijkheden.Stel al je vragen over de verschillende afdelingen op de informatiemarkt in de bovenfoyer, krijg praktische informatie over de studiemogelijkheden bij de presentaties in de collegezaal en proef de sfeer en spreek de docenten bij de openbare lessen door het hele gebouw. Ook zijn de hele dag studenten en alumni aanwezig om je te vertellen over hun ervaringen op het Koninklijk Conservatorium én daarna. Weet je al precies bij welke afdeling je een opleiding wil volgen? Bekijk dan de informatie per afdeling in het programmaboekje.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden om het Koninklijk Conservatorium te ontdekken. De hele dag is er een concertprogramma op diverse locaties, zijn er diverse rondleidingen door het hele gebouw en kun je natuurlijk ook zelf het gebouw bekijken, zoals de bibliotheek met een uitgebreide muziekcollectie. Voel je vrij om rond te kijken. We zien ernaar uit om je te ontmoeten op 25 januari!

Download het programma (Nederlands)

Download het programma (Engels)
Wijzigingen voorbehouden. Houd voor wijzigingen en het actuele programma de digitale schermen tijdens de Open Dag in de gaten.

Open Dag Koninklijk Conservatorium

Datum en tijd

zaterdag 25 januari 2020, 10.00 – 17.30 u

Locatie

Juliana van Stolberglaan 1, Den Haag: Route