Toelatingsexamens
We gaan je aanmelding beoordelen op basis van je opname en je masterplan. Om je aanmelding te kunnen beoordelen hebben we uiterlijk 29 februari het volgende van je nodig:

  • Een opname. We willen je vragen minimaal twee opnamen te sturen met een totale lengte van 15-20 minuten. Kies repertoire van verschillend karakter waarin je muzikale en technische kwaliteiten goed naar voren komen. Zet de filmpjes op YouTube/Vimeo. Maak dan een Word/PDF document met daarin een repertoirelijst en alle geactiveerde linkjes. Dit document upload je bij de juiste vraag in ‘Osiris Aanmeld’.
  • Aanvullend op de opname is ook het Masterplan een onderdeel van het gesprek met de toelatingscommissie.

De kandidaten zullen in april worden benaderd voor een motivatiegesprek. Dat vindt plaats als videogesprek via Microsoft Teams.

Voor inhoudelijke informatie over de studie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd, Teunis van der Zwart; t.vanderzwart@koncon.nl.

Met technische vragen over het aanmeldproces in OSIRIS en uploaden van opnamen kun je contact opnemen met de Studentenadministratie.

Master Project Plan
Voordat je de master begint moet je een Master Project Plan insturen. In je Master Project Plan geef je je plannen weer voor de inrichting van je masterstudie en je Master Project waarin je artistieke ontwikkeling, onderzoek en ondernemerschap een belangrijke rol spelen. Bekijk het Master Project Plan Guidelines document onderaan de pagina.

Alessandra en Jonty vertellen over het Master Project

Twijfel je waar je moet beginnen bij het ontwerpen van je Master Project Plan? Bekijk de video hieronder voor wat inspiratie.