Seven for Seven

Het Fund for excellence biedt zeven particuliere begunstigers of zakelijk partners de mogelijkheid om zich met een beurs op naam te verbinden aan één van onze zeven excellente talenten.

Het Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is het oudste conservatorium van Nederland, vermaard in de hele wereld en in een prachtig nieuw gebouw, Amare. Een prestigieuze en inspirerende leeromgeving waar (inter)nationale topmusici en topdansers lesgeven op het allerhoogste niveau. Het is daarom niet verwonderlijk dat studenten van over heel de wereld willen studeren aan het Koninklijk Conservatorium: hier leggen ze het fundament voor hun internationale muziek- of danscarrière.

De Excellentiebeurs

Excellent talent van over heel de wereld vindt zijn of haar weg naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Het zijn dusdanig exceptioneel getalenteerde studenten, dat ze voor hun toelatingsexamen minimaal het cijfer 9,5 kregen.

Steun van particuliere of zakelijke begunstigers is noodzakelijk (door fors verminderde overheidssteun), om deze talenten aan te kunnen trekken, hen de allerbeste opleiding te kunnen geven en ze voor te bereiden op de absolute wereldtop.

Vijf mooie redenen om begunstiger te worden

Bent u een individuele begunstiger –waarschijnlijk zelf een ‘Captain of Excellence’-, dan heeft u ongetwijfeld een goed gevoel voor wat er nodig is om naar het hoogste te reiken, en het te bereiken. Met het schenken van een beurs draagt u als ‘patron’ bij aan het tot wasdom brengen van een toptalent.

Met het steunen van een excellente student, wordt u onderdeel van een prachtige beleving. U volgt van heel dichtbij de ontwikkeling van het talent, bezoekt (internationale) concerten, bent eregast bij afstudeerprojecten en andere Conservatorium activiteiten. En bovenal: u leert een toptalent heel goed kennen.

Veel organisaties streven naar excellentie. Met een beurs op naam voor een excellente student aan het Koninklijk Conservatorium, heeft u (en uw organisatie) een middel om het eigen streven naar excellentie te spiegelen.

Als onderdeel van Talent-ontwikkeling (en human resources programma’s) kunnen talenten van heel nabij kennis krijgen van de visie, de wil en het doorzettingsvermogen van onze Excellente studenten, om zo zelf tot inzichten te komen, ideeën uit te wisselen, en zich te ontwikkelen.

De uitdaging van het Koninklijk Conservatorium is om deze toptalenten de beste opleiding te bieden en voor te bereiden op de internationale beroepspraktijk. Dit is in het belang van de studenten zelf, maar het levert ook een belangrijke en noodzakelijke bijdrage aan de ontwikkeling van het muziek- en dansklimaat in Nederland.

Muziek en dans draagt bij aan een rijk cultureel leven in een land. Wetenschappelijk is vastgesteld dat mensen in een land met een rijk cultureel leven gezonder en gelukkiger zijn. Economisch gezien hebben deze landen een voorsprong, er wordt meer in geïnvesteerd, en het levens- en vestigingsklimaat is aantrekkelijker. Met het steunen van één van onze Excellente studenten draagt u dus bij aan een groot goed: het (economisch) welzijn van Nederland.

Excellence Network

Een mooie en bijzondere bijkomstigheid: u wordt onderdeel van een select gezelschap, het ‘Excellence Network’. Het netwerk van begunstigers, gelijkgestemden met eenzelfde drive ten aanzien van het ontwikkelen van talent en eenzelfde visie over het belang van muziek en dans (en kunst in het algemeen) voor een gezonde maatschappij.

Wat we van u vragen

Eenmalig 9.500 euro

Daarmee steunt u uw student voor één jaar.

Uw gift is aftrekbaar. Het Fund for Excellence heeft een Culturele ANBI status en is een CBF erkend goed doel.

Rekenmodule

Wat u daarvoor ontvangt

  • Uniek partnership met een excellente student:
    • Wij organiseren samen met u een jaarlijks verzorgde avond in een van de unieke studio’s voor u en een select gezelschap.
    • Kijkje achter de schermen tijdens repetitie en concert van ‘uw‘ student.
  • Meet & Greet: jaarlijkse netwerkborrel met Excellente studenten.
  • Feestelijk ontvangst (voor 4 personen) voor een gerenommeerd jaarlijks concert van het Koninklijk Conservatorium incl. uitrijkaart Q-park.
  • Uitnodiging (voor 2 personen) voor de jaarlijkse Amare Members only night. Georganiseerd door Amare, Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Residentie Orkest.
  • Member van het ‘Excellence Network’

Bent u één van de zeven?

We praten graag met u verder over onze excellentiebeurs en brengen u heel graag in contact met één van onze excellente studenten

Jaurana Verschuren

Partnerships & Fundraising

+31(0)611060055 j.verschuren@koncon.nl