Draagt u het Koninklijk Conservatorium een warm hart toe, en wilt u wat meer betekenen voor ons en onze studenten, dan kunt u Donateur worden.
Voor de buitencategorie excellente toptalenten heeft het Koninklijk Conservatorium een stichting in het leven geroepen: Stichting Fund For Excellence of the Royal Conservatoire (Fund for Excellence). Een naam die de lading overigens meer dan dekt: om in aanmerking te komen voor een beurs van het Fund for Excellence dient men bij het auditeren tenminste een 9, liever nog een 10 als beoordelingscijfer te krijgen. Dit is maar weinigen gegeven: ieder jaar komen ten hoogste 25 (inter)nationale masterstudenten in aanmerking voor een excellentiebeurs.

Omdat niet iedere student beschikt over de financiële middelen om de kosten van een studie aan het conservatorium te dragen, heeft het Koninklijk Conservatorium als een van de eersten in Nederland een beurzenprogramma voor excellent toptalent ontwikkeld.  

U bent als Donateur met uw bijdrage van onschatbare waarde voor deze groep exceptionele talenten. Met een jaarlijkse schenking voor een periode van minimaal vijf jaar, maakt u het verschil voor de topartiesten van morgen. Het Fund voor Excellence is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), uw gift is daarom volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Uiteraard nodigen wij u als Donateur van harte uit voor bijzondere concerten of voorstellingen van onze talenten. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakte tegenprestatie, welke we graag tijdens een persoonlijke ontmoeting met u doornemen. De keuze voor een eventuele naamsvermelding na uw bijdrage is geheel aan u.

Fund For Excellence 
De activiteiten van excellente toptalenten met betrekking tot partners, sponsors, donateurs en vrienden zijn ondergebracht in de Stichting Fund For Excellence of the Royal Conservatoire. Deze stichting is een op zichzelf staand rechtspersoon, maar nauw verbonden aan het Koninklijk Conservatorium. Alle middelen binnen de stichting komen ten goede aan de excellente studenten van het Koninklijk Conservatorium. 

Periodieke schenking
Vanaf 1 januari 2014 is het niet meer nodig om uw periodieke schenking vast te laten leggen in een notariële akte. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen en toesturen van deze overeenkomst.

Contact

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voordat u de overeenkomst invult? Mail Rosa Haker, medewerker Fondsenwerving & Relatiebeheer of bel 070-3151440.