De vrienden van het Koninklijk Conservatorium maken samen een aantal aanvullende projecten mogelijk, waarmee studenten zich beter op de internationale beroepspraktijk kunnen voorbereiden. Als vriend laat u zich inspireren, leert u het Koninklijk Conservatorium en de studenten nog beter kennen en wordt u betrokken bij speciale activiteiten. 

Het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is het oudste conservatorium van ons land. Wij spannen ons elke dag in om met topdocenten en aansprekende projecten onze getalenteerde studenten de beste opleiding te bieden en ze voor te bereiden op de internationale beroepspraktijk. Het verschil wordt gemaakt door de bijzondere projecten voor onze toptalenten, die we naast het vaste curriculum kunnen aanbieden. Voor het mogelijk maken van deze projecten hebben we uw steun nodig. Steun die niet alleen in het belang van de studenten is, maar daarnaast een wezenlijke ontwikkeling van het muziek- en dansklimaat in Den Haag en de rest van Nederland mogelijk maakt. Vele alumni behoren op dit moment tot de topmusici en -dansers in de wereld.

De vriendenkring van het Koninklijk Conservatorium bestaat uit trouwe bezoekers, muziek- en dansliefhebbers en iedereen die het conservatorium en haar studenten een warm hart toedraagt. De activiteiten van de vriendenkring zijn ondergebracht in de Stichting Vrienden van het Koninklijk Conservatorium. Deze stichting heeft een ANBI status

Het bestuur van de stichting Vrienden van het Koninklijk Conservatorium bestaat uit:

Henk van der Meulen, voorzitter 
Huub Smeets, penningmeester
Jaap Grijmans
Hilgen Smit
Carla Hoogweg


Uw steun
De vrienden van het KC dragen bij aan de ontwikkeling van bijzondere projecten voor talentvolle studenten van het KC. Met uw steun kunnen wij onze studenten de mogelijkheid bieden te leren van de meesters in het vak door samenwerkingen aan te gaan met gerenommeerde musici en dansers, professionele orkesten, dansgezelschappen en ensembles. De vriendschap is natuurlijk wederzijds: wij betrekken u graag bij speciale activiteiten van het conservatorium, zodat u kennis kunt maken met de jonge talenten.

De vriendschap brengt u een aantal voordelen, zo ontvangt u:

  • een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenbijeenkomst met een concert, voorstelling of rondleiding (voor 2 personen);
  • een vriendenpas waarmee u o.a. vriendenkorting krijgt op speciale concerten/ voorstellingen;
  • 4x per jaar de digitale nieuwsbrief;
  • de jaarlijkse seizoensbrochure van het Koninklijk Conservatorium thuis op de mat.

Uw bijdrage

Met een bijdrage vanaf €50,- per jaar bent u vriend van het KC. Vanzelfsprekend bent u ook welkom om een hogere bijdrage te geven. De vriendschap loopt van september t/m augustus (gelijk aan het academisch jaar). Ieder jaar ontvangt u een nieuwe vriendenpas, waarmee u in het nieuwe academische jaar kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Word vriend van het KC

Contact

Vragen

Heeft u vragen? Stuur een mail naar Rosa Haker, medewerker Fondsenwerving & Relatiebeheer, of bel 070-3151440.