Het Koninklijk Conservatorium heeft een eigen Alumni Office dat onze alumni ondersteunt in hun werkleven ná hun studie aan het conservatorium. Als alumnus/-a in het (internationale) werkveld komt er een hoop op je af. Niet alleen als vers-afgestudeerde maar ook als ervaren alumnus/-a is het prettig èn nuttig om een actief netwerk te onderhouden.

Het Koninklijk Conservatorium ondersteunt niet alleen door een vast aanspreekpunt te faciliteren, maar ook door het coördineren van de online Royal Conservatoire Alumni Community. Binnen dit platform vind je een internationale alumni directory, een interactief job-board, blijf je op de hoogte van alumni nieuws, kun je je registreren voor interessante events, kun je meepraten binnen specifieke groepen of op diverse fora en deel je beeld- en geluidsmateriaal via het media centre.

Het Alumni Office brengt je in contact met mede alumni en organiseert evenementen door het jaar heen om je de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Ben je zelf trots alumnus en wil je op de hoogte blijven, registreer je dan voor de online alumni community of mail alumni@koncon.nl.

Alumni OfficeContact:

KC Alumni Office
Amare, room 4.47
+31 (0)70- 315 15 15
alumni@koncon.nl
alumni.koncon.nl